سلامت نیوز :ریزش مو یک فرآیند مداوم نیست و فراز و نشیب دارد. در یک دوره موهای فرد می ریزند و در دوره ای دیگر ریزش مو متوقف می شود. در درمان ریزش مو، پیداکردن علت آن بسیار مهم است. امروزه در داروخانه ها تونیک های مختلف تقویت مو وجود دارد که ممکن است در درمان ریزش مو موثر باشند.
درمان ریزش موی هورمونی مردانه هم معمولا به روشهای زیر انجام میشود:
آلوپسی آره آرتا یکی از انواع ریزش مو است.آلوپسی آره آتا یک بیماری خودایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن شما به اشتباه پوست شما را عامل خارجی فرض میکند و آنتیبادیهایی ایجاد میکند که به فولیکولهای مو حمله میکنند و باعث کوچک شدن آنها و توقف تولید مو میشوند.
ریزش موی ژنتیکی زنان اغلب کمتر آشکار است اما گسترده تر است.
پیش از اینکه بیشتر بررسی کنیم که آیا هورمونها میتوانند باعث ریزش مو شوند یا خیر بهتر است کمی به آمارهای ریزش مو در زنان و مردان اشاره کنیم.
روش درمانی دیگری که برای درمان ریزش ریش مورداستفاده قرار میگیرد، ایمونوتراپی نام دارد. ایمونوتراپی موضعی تکنیکی است که در آن از یک ماده شیمیایی مانند دیفن سیپرون روی پوست استفاده میشود تا باعث ایجاد بثورات آلرژیک در بخشهای آسیبدیده پوست شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از وب ام دی ریزش موی درمان ریزش مژه ژنتیکی را نمی توان "درمان" کرد، اما کارهایی وجود دارد که می توانید برای کاهش ریزش مو انجام دهید.
بالا بودن هورمون استروژن در دوران بارداری: در دوران بارداری بدن سطوح بالاتری از هورمون استروژن تولید میکند که میتواند باعث کوچک شدن فولیکول مو، نازکی مو و حتی گاهی ایجاد مناطق طاسی روی سر شود.
شواهد زیادی برای حمایت از اثربخشی درمانهای خانگی برای درمان ریزش مو در ناحیه ریش یا درمان خانگی ریزش سکهای ریش آقایان وجود ندارد.
هورمونهای تاثیرگذار بر ریزش مو ریزش مو بعلت مشکلات هورمونی بیشتر ناشی از اختلال در هورمون آندروژن است که هورمونی مردانه است.
نکته مهم اینکه اگر همسر خانم از این دارو استفاده میکند، بهتر است در دوران مصرف اقدامی برای بارداری صورت نگیرد.
درباره مجله مجله مهتاطب به عنوان مرجع تخصصی مقالات و اطلاعات زیبایی، سلامت، بهداشت و تغذیه همیشه می کوشد تا بهترین و به روز ترین اطلاعات را در زمینه های پزشکی و سلامتی در اختیار شما عزیزان قرار دهد.
ریزش مو به دلیل هورمونی ناشی از عدم تعادل در هورمونها است. به طور کلی برای ریزش مو هورمون تستوسترون، استروژن و هورمون تیروئید را میتوان مقصر دانست اما باید شرایط کلی هورمونهای دیگر و نیز ژنتیک فرد نیز توسط پزشک به طور دقیق مورد ارزیابی قرار گیرد.
ممکن است متوجه شوید که موهایتان بیش از حد معمول میریزد یا روی بالش، شانه و برس مو ، موهای زیادی پیدا میشود. علل عبارتند از: